Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης: «Θα βυθίζω πλοία με λαθρομετανάστες»

«Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται», δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο, στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα σχέδιά του, όταν «έρθει στα πράγματα», όπως είπε χαρακτηριστικά.Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε ξενοφοβικό ντελίριο, προειδοποίησε ... τους ενδιαφερόμενους, λέγοντας: «βολευτείτε όσο καιρό είναι στη βουλή Παπανδρέου και Σαμαράς» ... και κατέληξε, λέγοντας ότι..
«όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο», θα φροντίσει «να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
ethnos
Σχόλιο...ΛΟΙΠΟΝ; ...Θ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ;
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σωστά που γράφετε!!! ΒΑΘΥ... και ΜΑΥΡΟ..

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ! TO ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Kαι η κοπτοραπτική του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ Δ.Ο.Λ.

"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και διαβεβαιώνω, ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σε ένα χρόνο. Μου λένε το “πως”, μου λένε το “πως”, όπως ήρθαν θα φύγουν."

"Να ξέρει καλά η Τουρκία.!! Και ξέρουν ότι απευθύνομαι στο ιδιαίτερα “χαρισματικό δίδυμο” που έχει. Το καλύτερο απ’ την εποχή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αλλά οι καθαρές κουβέντες κι οι καλές εξηγήσεις δημιουργούν συνθέσεις και σκέψεις να προχωρήσουμε ένα βήμα προς τα εμπρός.Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όσο είναι Σαμαράς, Παπανδρέου κλπ. Γιατί όταν έρθουμε στα πράγματα, την πρώτη ημέρα στη Bουλή θα ξεκαθαρίσουμε.

Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται.Ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας χωρίς να έχει καταθέσει δελτία πτήσεως, θα καταρρίπτεται. Κι ας έχουν την ευθύνη οι αμερικάνοι."

ΤI ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛ
"Γ. Καρατζαφέρης: Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες
«θα φροντίσω να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί»
Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον ΒΗΜΑ 99,5"

Σημ. Προσέξτε πρίν το τέλος, την …. κοπτοραπτική των παραχαρακτών του ΔΟΛ, ΚΟΒΟΥΝ αυτά που λέει για τους Τούρκους και αφήνουν να εννοηθεί ότι τα λέει για τους λαθρομετανάστες!

http://melostisneos.wordpress.com/2011/04/11/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-to-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%86/