Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μόνο η Αντίσταση… θα φέρει την Ανάσταση!

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ  ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ Η ΗΧΩ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ.        Κ. Μόντης
Συμπληρώνονται φέτος 7 χρόνια από την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν. Εκείνο το «μεγάλο» Σάββατο τις 24ης Απριλίου 2004 η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού ελληνισμού απέρριψε ένα σχέδιο άδικο και ετεροβαρές που θα κατέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία και θα την μετέτρεπε σε προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού ελληνισμού δεν εισάκουσε τις εντολές των κομμάτων του δικομματισμού, δεν ενέδωσε σε εκβιαστικά διλήμματα όπως η τελευταία ευκαιρία που μας δίνεται για  επίλυση του Κυπριακού και ο ερχομός της Μικρασιατικής καταστροφής σε περίπτωση απόρριψης του Σχεδίου. Επίσης ο κυπριακός ελληνισμός δεν ενέδωσε στις πιέσεις των μεγάλων της γης οι οποίοι χρηματοδότησαν την εκστρατεία για να περάσει αυτό το Σχέδιο. Συνεπώς ο κυπριακός ελληνισμός απέρριψε αυτό το νεοαποικιακό και ρατσιστικό Σχέδιο το οποίο θα δημιουργούσε ένα νέο Απαρτχάιντ σε ένα ευρωπαϊκό κράτος την Κύπρο. Με αυτή την ηρωική απόφαση έδειξε ότι βρίσκεται σε εγρήγορση και σεβόμενος την ιστορία και την αξιοπρέπειά του έστειλε τα δικά του μηνύματα προς τους ιμπεριαλιστές και τα ανδρείκελα τους στην Κύπρο οι οποίοι ονειρεύονται ακόμα την επαναφορά του και συζητούν ακόμα πρόνοιες του.

Μπροστάρηδες του αγώνα για την απόρριψη του άδικου Σχεδίου και την διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας μας βρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης και ο αείμνηστος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος. Η Δ.Κ.Κ.Φ. Αγώνας καθώς και το Δημοκρατικό Σοσιαλιστικό Κίνημα ΕΔΕΚ βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στην πρωτοπορία της αντίστασης. Σε αυτό το σημείο τονίζουμε ότι «έχουν γνώση οι  φύλακες» και σε περίπτωση επαναφοράς αυτού ή παρόμοιου τερατουργήματος θα είμαστε οι πρώτοι που θα απορρίψουμε και θα πούμε το δικό μας ΟΧΙ. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε για πολλοστή φορά την συγκυβέρνηση Ακελ-Δηκο και τον Πρόεδρο Χριστόφια να αποσύρει της μονομερείς και απαράδεκτες υποχωρήσεις της εκ περιτροπής Προεδρίας με σταθμισμένη ψήφο και την εκ των προτέρων νομιμοποίηση 50,000 εποίκων. Τέλος θα είμαστε και οι πρώτοι οι οποίοι θα υιοθετήσουμε μία λύση δημοκρατική με ορθό περιεχόμενο, εναρμονισμένη πλήρως με το ευρωπαϊκό κεκτημένο όπου ο κάθε Κύπριος θα απολαμβάνει όλα του τα δικαιώματα.
Ανδρέας Γιάλλουρος Δ.Κ.Κ.Φ. ΑΓΩΝΑΣ Η.Β
Εκπρόσωπος Τύπου Συντονιστικού Δ.Κ.Κ.Φ. ΑΓΩΝΑΣ
agwnas

Δεν υπάρχουν σχόλια: