Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αντι-ΣΥΡΙΖΑ ντελίριο από τη Μιράντα Ξαφά

“ Τα περιθωριοποιημένα ακραία νεοφιλελεύθερα στοιχεία στην υπηρεσία της ακροδεξιάς του Σαμαρά ”
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να στηρίξει τον ακροδεξικό πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και να παράσχει υπηρεσίες στα αφεντικά της, η πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, η ακραία νεοφιλελεύθερη Μιράντα Ξαφά, το αγαπημένο παιδί του Μητσοτάκη, ανέπτυξε για άλλη μια φορά αντι -  ΣΥΡΙΖΑ ρητορική και επιχείρησε να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό συνδέοντας την επερχόμενη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη. 
Μιλώντας στο Bloomberg τόνισε ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή διαμορφωμένο, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και αυξημένες κρατικές δαπάνες, δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί!


Όπως δήλωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αν κι έχει μετακινηθεί προς το κέντρο σε σύγκριση με το 2012, διαθέτει ακόμα ορισμένα στοιχεία στην ατζέντα του που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ότι μπορούν να βρουν χρηματοδότηση. Αυτό, όπως είπε, αφήνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δύο λύσεις. Είτε θα αναγκαστεί να αλλάξει την ατζέντα του είτε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.

Ερωτηθείσα για το αν ανησυχεί για τις εκλογές του Μαρτίου τόνισε ότι πρέπει πρώτα να δούμε πώς θα πάνε οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενη στην εμπλοκή που έχει σημειωθεί στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα και την προληπτική γραμμή στήριξης μετά το μνημόνιο, η Ξαφά ανέφερε ότι μάλλον θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο όχι μόνο για την προληπτική γραμμή στήριξης αλλά και για την παράταση του τρέχοντος προγράμματος.

Διαβάστε ποια είναι η Μιράντα Ξαφά ΕΔΩ
periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: