Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ν. Παππάς: Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη των τελευταίων δεκαετιών

«Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη που έχει μπροστά του ο Έλληνας πολίτης τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα», τόνισε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
«Ο κ. Σαμαράς ήλπιζε να γίνουν εκλογές το 2016, να περάσει τους πρώτους μήνες του 2015 έχοντας και συμφωνία και τους 180, δεν έχει τίποτα από τα δύο. Σέρνεται σε μια διαδικασία, η οποία νόμιζε ότι θα τον βγάλει νικητή και στον αφρό», σχολίασε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας πως «είναι σαφές ότι προς το τέλος του Γενάρη η Ελλάδα θα πάει στη κάλπη».

Ο ίδιος επεσήμανε πως και η ίδια η κυβέρνηση γνωρίζει πως το 180 είναι ένα μακρινό νούμερο, εξηγώντας πως «το 2014 δεν είναι 2012 και δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε με κρυφή ατζέντα», ενώ χαρακτήρισε ευτύχημα για το λαό το γεγονός ότι τα email με την τρόικα και οι προθέσεις για το ασφαλιστικό ήρθαν στη δημοσιότητα.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εναλλακτικού σχεδίου από την κυβέρνηση, αλλά και το πώς βλέπουν οι ξένοι τις εξελίξεις, είπε: «Προσωπικά θα τους αξιολογούσα ως αφελείς αν νομίζουν πως μπορεί να επέλθει μια ιστορική αλλαγή στην Ελλάδα κι αυτό να είναι ζήτημα 3 μηνών. Θα ήταν υπόθεση 3 μηνών αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπ’ όψιν του να συνεχίσει την ίδια πορεία και να σερβίρει τον ελληνικό λαό απογοήτευση μεγαλύτερου μεγέθους από τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Δεν πρόκειται περί αυτού».
"Όποιος έχει στο μυαλό του σενάρια αριστερών παρενθέσεων μπορεί να μην κοιμάται ήσυχος", διεμήνυσε εξάλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: