Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε πως πάμε σε εκλογές


Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στο άθλιο Mega πως θα πρέπει να επιτραπεί στον Νίκο Ρωμανό να σπουδάσει, ενώ θα πρέπει να επιτραπεί και στον Ηρακλή Κωστάρη να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις σπουδές του.
Είναι πολύ ανθρώπινος αυτές τις ημέρες ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μάλλον θα πληροφορήθηκε πως μια από τις οροθετικές που διαπομπεύτηκαν λίγο πριν τις εκλογές του 2012 αυτοκτόνησε.
Η Κατερίνα αυτοκτόνησε στις 28 Νοεμβρίου, ενώ ο πατέρας της είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας λίγο μετά από την διαπόμπευση της κόρης του, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες, τη διεύθυνση του σπιτιού της και τα ονόματα των γονιών της.
Ίσως ο Ανδρέας Λοβέρδος να αισθάνεται ενοχές που, ως υπουργός Υγείας, ήταν ένας από τους δυο υπεύθυνους -ο άλλος ήταν ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης-, για την διαπόμπευση 32 γυναικών.
Πάντως, επιβραβεύτηκε η διαπόμπευση των 32 γυναικών από τους Έλληνες πολίτες, αφού, λίγες ημέρες αργότερα, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης εκλέχτηκαν στις δυο πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Β΄Αθήνας.
pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: