Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Παραίτηση αντιπεριφερειάρχη του Μπακογιάννη για τα Super Puma

ΚΑΡΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Tην παραίτησή του υπέβαλλε ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Ιωάννης Ράμμος επειδή το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση με τις μίζες για τα ελικόπτερα Super Puma. Ο κ. Ράμμος είχε εκλεγεί με τον ψηφοδέλτιο του σημερινού περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.
Όπως δήλωσε ο τελευταίος στο Βήμα, ο αντιπεριφερειάρχης φέρεται να είναι ένας από τους τρεις απόστρατους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση με τις μίζες για τα ελικόπτερα Super Puma και δεν γινόταν να κατέχει τέτοια θέση στην περιφέρεια.
Στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται άλλο δύο απόστρατοι αξιωματικοί της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ ερευνώνται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.Ο αντιπεριφερειάρχης υπέβαλε την παραίτησή του, χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση και το περιφερειακό συμβούλιο θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.
Ο Γιάννης Ράμμος είχε θέσει υποψηφιότητα το 2010 για περιφερειακός σύμβουλος και είχε εκλεγεί, ενώ στις πρόσφατες εκλογές κατήλθε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κώστα Μπακογιάννη στην Φωκίδα.
Αντικαταστάτης ο Κώστας Μίχος

Ο Κώστας Μίχος ανέλαβε τα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας έπειτα από την παραίτηση του Γιάννη Ράμμου. Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 13:00 στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς.
Την εκλογής του Κώστα Μίχου καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Ο ίδιος ο Κώστας Μίχος εξέφρασε την ελπίδα να φανεί, όπως είπε, αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του, των συναδέλφων του περιφερειακών συμβούλων και του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.
«Παραλαμβάνω τη σκυτάλη από τον εξαίρετο φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Ράμμο, σε μία δύσκολη εποχή για τον τόπο μας. Είμαι ωστόσο σίγουρος ότι με συνεργασία θα καταφέρουμε να επιτύχουμε την ανάπτυξη που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας» δήλωσε ο νέος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: