Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ρίζες: Το ακροδεξιό, αντι - ΣΥΡΙΖΑ κόμμα που φτιάχνει ο Μπαλτάκος

“ Θα παραπέμπει στην Δεξιά της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής περιόδου.  ”
Η μια είδηση που έβγαλε τη Δευτέρα ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ότι ιδρύει κόμμα. Η δεύτερη ότι το όνομά του θα είναι «Ρίζες». Η τρίτη είδηση είναι ότι θα πρόκειται για ένα ακροδεξιό, αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, αντιδραστικό, εχθρικό προς τα λαϊκά συμφέροντα που θα παραπέμπει στην Δεξιά της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής περιόδου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star, o πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης έκανε λόγο για ένα κόμμα που θα καλύψει το κενό στο χώρο της δεξιάς. Όπως τόνισε, το νέο κόμμα θα το φτιάξει μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την εκκλησία. Κατονόμασε μάλιστα τους κκ Ζώη και Καπερνάρο ως συμφωνούντες με την κίνηση αυτή. Ο κ. Μπαλτάκος κατέκρινε επίσης την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που σύμφωνα με την άποψη του παρεκκλίνει από τις αρχές της λαϊκής Δεξιάς.


Ερωτήθηκε επίσης το λόγο που στήνεται αυτό το το καινούριο μόρφωμα και εξήγησε ότι τα κόμματα που εκπροσωπούν την Δεξιά πτέρυγα στην Ελλάδα έχουν λίγο πολύ αποτύχει να εκφράσουν πλατιά κομμάτια των ψηφοφόρων της Δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: