Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Με "εντολή Φορτσάκη" ΜΑΤ στη Νομική και την Πρυτανεία

Μέσα στην νύχτα -και με πρακτικές που θυμίζουν Επταετία- ο Θεόδωρος Φορτσάκης έζωσε με ΜΑΤ τη Νομική Σχολή Αθηνών και την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο σκηνικό επικρατεί στο κτήριο της πρώην ΑΣΟΕΕ. 
Η φωτογραφία είναι από το Δρομογράφο.
Καταγγελία ΑΡ.ΕΝ. Νομικής
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ
Ως Αριστερή Ενότητα Νομικής καταγγέλλουμε το πραξικοπηματικό lock-out που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Νομική Σχολή Αθηνών η οποία είναι περικυκλωμένη από 4 κλούβες και 7 διμοιρίες ΜΑΤ με εντολή του πρύτανη Φορτσάκη. Φαίνεται πως οι 6 συνεχόμενες βδομάδες αγωνιστικών αποφάσεων του ΦΣ Νομικής οδηγούν τον τέως πρόεδρο της Νομικής νυν πρύτανη να καταφύγει στην ολοκληρωτική και αυταρχική πρακτική του lock-out για να εμποδίσει την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13/11 κατάληψη της σχολής και τη διενέργεια εκδήλωσης εκ μέρους του ΦΣ για την παρακαταθήκη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο σήμερα, δείχνοντας πως ο αυταρχισμός του τότε αναγεννάται στο τώρα μέσω της προσπάθειας παρεμπόδισης και τρομοκράτησης του αγώνα. Η Νομική σχολή όμως δεν είναι τσιφλίκι κανενός πρύτανη. Αντίθετα πρέπει και θα αγωνιστούμε να παραμείνει ανοιχτή στους φοιτητές, τις φοιτήτριες που παλεύουν για ένα άλλο πανεπιστήμιο και την αγωνιζόμενη κοινωνία που αντιστέκεται και παλεύει για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Καμία ανοχή στις πραξικοπηματικές ενέργειες του Φορτσάκη!

Καμία ανοχή στο σύγχρονο αυταρχισμό!

Όπως και τότε έτσι και τώρα τα όνειρά μας θα πάρουν εκδίκηση!

Αύριο στις 8π.μ. όλοι και όλες έξω από τη σχολή μας για να προστατέψουμε το άσυλο απέναντι στους απογόνους εκείνων που έστειλαν το τανκ στο Πολυτεχνείο!

Επίσης, από το facebook:

Lock Out στην ΑΣΟΕΕ με προγραμματισμένη αύριο Γενική Συνέλευση του Συλλόγου! Οι πρυτάνεις υπό τις εντολές της ΓΑΔΑ ή ενδογενής αυταρχισμός; Όπως και να έχει η απολυταρχία, η φίμωση και η καταστολή έχουν γίνει καθημερινή πρακτική. Ούτε στη χούντα δεν είχαμε τέτοιες μαριονέτες για πρυτάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: