Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας και η ...Αθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ

Πριν από λίγο καιρό δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη και Γιάννης Σταθάς, σε σχετική ερώτησή τους έκαναν -και πολύ σωστά- ιδιαίτερη αναφορά στις δηλώσεις του γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, Πέτερ Σόοφ, ο οποίος είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες ότι γνωρίζει πως στην Ελλάδα υπάρχει η άποψη ότι είναι η μόνη χώρα όπου δεν έχει επιλυθεί το θέμα των επανορθώσεων. 
Αντί αυτών όμως, επισήμαναν, ο πρέσβης επαναλάμβανε την πρόταση του γερμανού προέδρου Γκάουκ που έλεγε «…να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί σε σχέση με το παρελθόν… Μια ιδέα θα ήταν ένα Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας».
Και ιδού τώρα στην Καθημερινή και σε άλλες εφημερίδες, διαπιστώνουμε ότι το όραμα του Γκαουκ υλοποιείται. Και οι συνάδελφοι που μεταφέθηκαν στην Γερμανία με έξοδα της γερμανικής κυβέρνησης μας περιγράφουν τις "πολύ θετικές εντυπώσεις τους".

Ιδού τι λέει ο Γλέζος για το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι που ταξίδεψαν με έξοδα της γερμανικής κυβέρνησης στη Γερμανία για το θέμα αυτό)....


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: